SAMLERMESSEN / Tilmelding til Samlermessen

Tilmelding til Samlermessen

i Nykøbing Falster Hallerne søndag 11. april 2021 kl. 9-15 OBS!
 
 
AFLYST
PGA CORONA-VIRUS UDVIKLINGEN 
 
Undertegnede bestiller følgende antal stande/borde:
 
Enkeltstand Kr. 550 Antal:
Dobbeltstand Kr. 900 Antal:
     
Handlerborde HAL1 Kr. 175 Antal:
Handlerborde HAL2 Kr. 150
Antal:
 
 
 
Navn:
 
Adresse:
 
Postnr.:                      By.:
 
Telefon:                               email:
 
 
Tilmelding SKAL sendes til:
Stig Jacobsen
Christiansmindevej 41
4800 Nykøbing Falster
 
Betaling til:
Nykøbing F. Frimærkeklub
Lollands Bank
Reg.nr. 6520  konto: 4071475
 
VIGTIGT:
For at undgå misforståelser skal alle indbetalinger være forsynet med det navn der står på tilmeldingen ovenfor, OG HVAD MAN BETALER FOR, tak!
Eks.: Per Frimærkesamler, 2 Handlerborde, Hal 2. 
 
Så snart din tilmelding OG betaling er registreret, kvitterer vi ved at sætte dit navn/firma på handlerlisten på siden SAMLERMESSEN 2020!
Vi sender i år IKKE særskilt bekræftelse pr. post, da postbesørgelsen ikke fungerer optimalt! Så se på hjemmesiden når din bestilling/betaling er gået ind!
 
Når du indgår aftale med os omkring stadeleje til vores Samlermesse, giver du samtidig samtykke til, at vi må indsamle, registrere, opbevare og behandle dine personoplysninger i henhold til persondatalovgivningen. Det drejer sig om navn, adresse, telefonnummer, email-adresse og et evt. CVR-nummer. Du kan til hver en tid få indsigt i hvilke oplysninger om dig, vi har, ligesom du altid kan bede os om at slette og/eller rette oplysninger. 
 
 
Udskrivningssiden i PDF kan også udfyldes online, og derefter straks sendes pr email til Stig Jacobsen linevej1@hotmail.com
Klik på Udskriv siden ovenfor, klik i højre spalte på Udfyld og underskriv, udfyld tilmeldingen og klik derefter på brevsymbolet øverst til venstre, indsæt emailadressen ovenfor, skriv Tilmelding i Emnefeltet - og send...
© nykfrim.dk