SAMLERMESSEN / Tilmelding til Samlermessen

Tilmelding til Samlermessen

 
Vedrørende Samlermesse:
 
3 april 2022 Hal 1. Nykøbing F hallerne
 
09.00 til 15.00
 
Som noget nyt, vil der ikke blive udsendt tilmeldinger.
Man skal blot sende en SMS eller mail med sit navn og hvad man ønsker til Stig Jacobsen
SMS: 52 30 83 82
Eller
Mail: linevej1@hotmail.com
 
Enkeltstand 550 kr.
Dobbeltstand 900 kr.
Handlerborde 175 kr.
 
Samlermessen vil alene blive afholdt i Hal 1. Dette skal ses i lyset af, at Politiet har pålagt os at der på samlermessen IKKE må byttes eller sælges slag, stik og skydevåben.
Samtidig har bestyrelsen besluttet, at nedlægge de gratis bytteborde. Det har desværre vist sig umuligt at adminstrere dem på en fair måde.
 
Hold øje med vores hjemmeside, her vil vi løbende holde jer orienteret om praktiske oplysninger, samt hvem der deltager.
Et lille hjertesuk. Lad være med, at ringe til mig, med mindre det er strenkt nødvendigt.
 
På Nykøbing Falster Frimærkeklubs vegne
 
Stig Jacobsen
 
 
 
Betaling til:
Nykøbing F. Frimærkeklub
Lollands Bank
Reg.nr. 6520  konto: 4071475
 
VIGTIGT:
For at undgå misforståelser skal alle indbetalinger være forsynet med det navn der står på tilmeldingen ovenfor, OG HVAD MAN BETALER FOR, tak!
Eks.: Per Frimærkesamler, 2 Handlerborde,
 
Så snart din tilmelding OG betaling er registreret, kvitterer vi ved at sætte dit navn/firma på handlerlisten på siden SAMLERMESSEN 2022!
Vi sender i år IKKE særskilt bekræftelse pr. post, da postbesørgelsen ikke fungerer optimalt! Så se på hjemmesiden når din bestilling/betaling er gået ind!
 
Når du indgår aftale med os omkring stadeleje til vores Samlermesse, giver du samtidig samtykke til, at vi må indsamle, registrere, opbevare og behandle dine personoplysninger i henhold til persondatalovgivningen. Det drejer sig om navn, adresse, telefonnummer, email-adresse og et evt. CVR-nummer. Du kan til hver en tid få indsigt i hvilke oplysninger om dig, vi har, ligesom du altid kan bede os om at slette og/eller rette oplysninger. 
 
 
© nykfrim.dk